En superlækker hovedret som passer til alle ugens aftener. Et hit hos gæster – og så er den utrolig nem at lave til mange mennesker.
Tænd ovnen på 180 grader. Når den er varm, lægger du dine laksefileter ind og bager dem i ca. 20-25 min eller til de er gennembagte.
Mens laksefileterne er i ovnen, sætter du en gryde med vand i kog. Når vandet koger putter du den friske pasta i og koger den efter pakkens anvisninger.
Finthak skalotteløgene og svits dem på en pande. Hæld herefter fløden henover og tilsæt en smule frisk citronsaft, salt/peber og evt. en smule revet parmesan. Bring fløden i kog.
Når fløden er kogt sammen med de resterende ingredienser, skruer du godt ned for varmen. Hæld vandet fra pastaen og vend herefter pastaen i fløden, så den bliver godt fedtet ind.
Tag laksen ud af ovnen og skær fileterne i små stykker. Bland laksen sammen med pastaen og fløden.
Anret pastaen i en dyb tallerken og pynt med caviar og lidt grønt.
Kategorier:Caviar ,Opskrifter ,Rogn ,