Caviarshoppen har teamet op med den dygtige kok, Martin Hartvig Christensen, som har udarbejdet smagfulde opskrifter til alle os, som er vilde med havets guld.
Den første ret, vi er blevet præsenteret for, er pocheret æg på feldsalat med caviar; en simpel, lækker og proteinrig forret.
– 1 æg
– 2 spsk. eddike
– Vand
– 8-10g caviar
– Feldsalat
Tag en gryde med vand og tilsæt eddiken. Vandet varmes til lige under kogepunktet, så det blot står og simrer. Med en ske laver du nu en lille hvirvel i vandet og slår ægget ud midt i hvirvlen. Lad ægget simrer i gryden i 4-5 minutter.
Når dit æg er færdigpocheret tager du det op af gryden og anretter det ovenpå en smule frisk, skyllet feldsalat. Til slut bruger du en perlemorske til at anrette caviaren på tallerknen.
Kategorier:Caviar ,Opskrifter ,Rogn ,