Caviaropskrifter er for det meste nemme opskrifter, og det er det også her. Et af de spørgsmål, vi oftest får, er, hvordan vi foretrækker at servere vores caviar som forret. Hos os bruger vi aldrig blinis, da ægte caviar og blinis efter vores mening ikke komplementerer hinandens smage.
Vi har sammensat en skøn forret til dig, som ønsker at servere et sikkert hit til weekendens middagsselskab:
Ingredienser:
Kiks (gerne små og tynde)
Ægte caviar (8 gram pr. kiks)
Frisk dild
Creme fraiche (Gerne 38%)
Femgangsmåde:
Smør creme fraichen ud på kiksen. Brug herefter en teske af plastik til at placere caviaren ovenpå. Til slut klipper du et lille, fint stykke af dilden og pynter retten. Nemt og lækkert!
Vi anbefaler Baerii Caviar til denne ret, da den en blød og har en delikat nøddesmag, som passer godt til dilden.
Husk at drikke champagne til denne ret!
Luxuschampagne.dk giver 25% ved denne rabat kode “Caviarshoppen”
Kategorier:Caviar ,Opskrifter ,Rogn ,