Bededuet med kaviar

Med lækre sæsonvarer som disse kan du nemt tilberede denne forret. Den er perfekt med et glas kølige bobler inden middagen og kan laves med enten ægte caviar eller en anden rogn.

Perfekt til både store og små selskaber!

Det skal du bruge:

  • Beder (valgfri type. Vi brugte røde beder)
  • Olie
  • Hasselnødder
  • Caviar eller rogn (8-10g)

Sådan gør du:

Rens bederne grundigt under koldt vand. Nogle af dem skæres i moderate skiver og vendes i olie. Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min til de er møre. Skær nogle af dem med en tyndskræller, så du får nogle lange, tynde skiver. Kom dem i isvand. Dup dem af inden anretning.
Rist hasselnødderne på en tør pande og pil skrællen af, når de er kølet af.

Når bederne er færdigbagte, anretter du dem på en tallerken sammen med de tynde skiver af den rå bede og de ristede hasselnødder. Til slut pynter du med caviar eller anden rogn og lidt grønt.

 

Velbekomme!

 

Kategorier:Caviar  ,Opskrifter  ,Rogn  ,